Tapahtumakalenteri

Vuonna 2023 tapahtuu

Huomioimme toiminnassamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyä koskevat ohjeet. Kaikki tapahtumat järjestetään turvallisesti. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia.

Uusimman jäsenuutiskirjeemme voit lukea tästä.

Huom: tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti! Ilmoittautumiset omaan osastoon tai piirin toimistolle pirkanmaa(at)nuoretkotkat.fi. Lisätietoja tapahtumista voi kysyä sähköpostitse tai puhelimitse 045 895 5895.

Kerhoja kokoontuu mm. Hakametsässä, Hervannassa, Kangasalla, Pirkkalassa ja Viialassa. Ohjelmassa on ainakin kokkikerho ja torstaisin kokoontuva askartelukerho. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtumat, retket ja leirit:

Peruutuksiin sovelletaan Nuorten Kotkien Keskusliiton ilmoittautumis- ja matkustusohjesääntöä. Kuitenkin toistaiseksi sairastumisen vuoksi tehdyistä osallistumisen peruutuksista emme veloita peruutuskuluja.  Hinnat ovat Nuorten Kotkien jäsenhintoja.

L = keskusliiton tapahtuma, P = Pirkanmaan piirin tapahtuma, A = Tampereen Nuorten Kotkien tapahtuma, tarkoitettu tamperelaisten osastojen jäsenille

28.1. Himoksen laskettelupäivä

Lähdetään laskettelemaan Himoksen rinteille lauantaina 28. tammikuuta! Lounastarjoilu Himos Buffetissa (avoinna 11.30 – 15.30). Laskettelemaan pääsee alkaen kello 10.
 
Hinnat sisältävät ruokailun ja päivälipun:
7 – 11-vuotiaat 25 euroa,
12 – 17-vuotiaat 30 euroa,
18-vuotiaasta ylöspäin 40 euroa.
 
Huom.
  • Voit lähteä mukaan, vaikka laskettelu ei innostaisi. Hinta on tällöin kaikilta 10 euroa (sis. sisäänpääsy ja lounas).
  • Kaikkiin hintoihin lisätään muilta kuin jäseniltä 15 euroa.
  • Voit ilmoittautua mukaan myös vapaaehtoiseksi kuskiksi/tarjota kimppakyytiä.

4.2. Lasten vaikuttamispäivä Anna mä kerron!

Järjestämme lapsille ja nuorille suunnatun vaikuttamistapahtuman 4.2.2023 klo 13-15 Radisson Blu Seaside hotellissa, Helsingissä.
 
Tapahtumassa on erilliset työpajat alle kouluikäisille, alakouluikäisille ja 13 – 18-vuotiaille. Työpajoissa lapset ja nuoret pääsevät pohtimaan ja tuomaan esiin heille tärkeitä asioita. Työpajoissa on mukana SDP:n poliitikkoja oppimassa lapsilta ja nuorilta. Minkä pitäisi olla paremmin päiväkodissa, koulussa tai koko Suomessa? Mitä päättäjien pitäisi ymmärtää lasten ja nuorten elämästä? Mikä huolestuttaa tulevaisuudessa? Nostetaan lasten ja nuorten ääni kuuluviin!
 
Tapahtuma järjestetään rinnakkaistapahtumana SDP:n vaalistartin yhteydessä, erillisissä tiloissa. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille lapsille ja nuorille. Pyydämme kuitenkin kaikkia ennakkoilmoittautumaan. Paikallisen kotkaryhmän kanssa osallistuvat ilmoittautuvat oman piirin/ osaston kautta 18.1. mennessä. Itsenäisesti osallistuvat voivat ilmoittautua verkko lomakkeella 1.2. saakka.
 

26.2. – 5.3. Lapin leiri

Lapin leiri järjestetään tänä vuonna Levin maisemissa 26. helmikuuta – 5. maaliskuuta! Matka kohti rinteitä alkaa aikaisin aamulla sunnuntaina.
Tällä kertaa majoitumme 21 hengen mökissä. Päiväohjelmaan kuuluu perinteisesti hiihtoa ja laskettelua Levin seudulla. Käymme myös Ylläksellä.
Mukaan voidaan ottaa 21 ensimmäisenä ilmoittautunutta! Osa paikoista on jo täytetty, joten nopea toiminta kannattaa.
Ruokailut järjestetään mökissä: aamiainen, eväslounas, päivällinen sekä iltapala.
Matkustamme kohteeseen tänä vuonna useammalla henkilöautolla linja-autojen sijaan. Toivomme, että leirille lähtijöistä osa pystyy tarjoamaan kuljetus- ja ajoneuvoapua.
Alustava arvio osallistumishinnasta on:
Aikuiset 300 €
Lapset (alle 18 v) 200 €

1.3. Hiihtoloman harrastepäivä Hotelli Kuohussa 

Uintiretki Kangasalan Hotelli Kuohun uimahalliin. 

29.4. Aktiivipäivä Tampereen Varalan Flowparkissa

Lisätietoa tulossa.

13.5. Kotkasynttärit

Nuorten Kotkien 80-vuotisjuhlavuotena järjestetään toki myös Kotkasynttärit! Synttärit järjestetään Kotkapäivien yhteydessä.
 
Aika: lauantaina 13. toukokuuta kello 10 – 16.
 
Paikka: Tiedekeskus Heureka Vantaalla.
 
Kauempaa tulevien voi olla tarpeen yöpyä Vantaalla/Helsingissä pe-la tai la-su. Piiri voi joko järjestää yöpymisen itsenäisesti ja huolehtia kustannuksista tai liitto voi pyydettäessä järjestää ryhmälle majoituksen ja ruokailut.
 
Liiton järjestämän yöpymispaketin hinta on 70€/henkilö, eli yöpyvien osallistujien hinta tapahtumalle on 100€.

24. – 31.7.2023 Yhessä 2023-juhlaleiri

Lisätietoa tulossa.