Tapahtumakalenteri

Vuonna 2022 tapahtuu

Huomioimme toiminnassamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyä koskevat ohjeet. Kaikki tapahtumat järjestetään turvallisesti. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia.

Uusimman jäsenuutiskirjeemme voit lukea tästä.

Huom: tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti! Ilmoittautumiset omaan osastoon tai piirin toimistolle pirkanmaa(at)nuoretkotkat.fi. Lisätietoja tapahtumista voi kysyä sähköpostitse tai puhelimitse 045 895 5895.

Kerhoja kokoontuu mm. Hakametsässä, Hervannassa, Kangasalla, Pirkkalassa ja Viialassa. Ohjelmassa on ainakin kokkikerho ja torstaisin kokoontuva askartelukerho. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtumat, retket ja leirit:

Peruutuksiin sovelletaan Nuorten Kotkien Keskusliiton ilmoittautumis- ja matkustusohjesääntöä. Kuitenkin toistaiseksi sairastumisen vuoksi tehdyistä osallistumisen peruutuksista emme veloita peruutuskuluja.  Hinnat ovat Nuorten Kotkien jäsenhintoja.

L = keskusliiton tapahtuma, P = Pirkanmaan piirin tapahtuma, A = Tampereen Nuorten Kotkien tapahtuma, tarkoitettu tamperelaisten osastojen jäsenille

2.9. Sirkus Finlandia (A)

Ilmoittautuminen 30.7. mennessä. Osallistumismaksu 10€/lapset 20€/aikuiset.

3.9. Maauimala, Tampere (A)

Uintiretki maauimalaan. Paikalle saavutaan omilla kyydeillä kello 11 mennessä. Osallistumismaksu sisältää sämpylävälipalan. Osallistumismaksu 5€. Ilmoittautuminen 30.8. mennessä.

30.9.-2.10 Ohjaaja- ja vertsukoulutus, Nuorisokeskus Anjala, Kouvola (L)

Aikuisten ohjaajien ja vertaisohjaajien yhteinen koulutusviikonloppu järjestetään 30.9.-2.10. Nuorisokeskus Anjalassa Kouvolassa. Anjalan luonto- ja seikkailutoiminnan ammattilaiset kouluttavat tekemisen kautta näiden menetelmien käyttämisestä ja kansainvälisyystyöryhmä kouluttaa kotikansainvälisyyden ja kansainvälisen kotkatoiminnan saloista. Piirin jäsenhinta 30€, ilmoittaudu 7.9. mennessä!

Harrastepäivä syyslomaviikolla (P)

Lisätietoa tulossa.

25.10. Piirin syyskokous (P)

Tampereen työväentalolla.

4.-6.11. Halloween-leiri, Viiala (P)

Legendaariseksi muodostunutta Halloween-leiriä vietetään taas Viialassa! Lisätietoa tulossa.

3.12. Kylpyläretki (P)

Lisätietoa tulossa.