Tapahtumakalenteri

Vuonna 2019 tapahtuu

Huom: tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti – lisätietoja tulossa! Ilmoittautumiset omaan osastoon tai piirin toimistolle pirkanmaa (at) nuoretkotkat.fi .

L = keskusliiton tapahtuma, P = Pirkanmaan piirin tapahtuma, A = Tampereen Nuorten Kotkien tapahtuma, tarkoitettu tamperelaisten osastojen jäsenille

 

Syyskausi 2019

Kerhoja kokoontuu mm. Hakametsässä, Hervannassa, Kangasalla ja Viialassa. Ohjelmassa on ainakin kokkikerho ja askartelukerho. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Tapahtumat, retket ja leirit:

Huom. Peruutuksiin sovelletaan Nuorten Kotkien Keskusliiton ilmoittautumis- ja matkustusohjesääntöä.

1.-3.8.  Alueen syysleiri Maarianhaminassa (A)

 

17.8.  Ylisfestarit, piirin retki (P)

Esiintymässä Hevisaurus, Ellinoora, Tuure Boelius ja Juha Tapio! Lasten alueella on pomppulinnoja, seikkailurata, issikka-ajelua, kasvomaalausta sekä kaverikoiria. Riesa-Pelle kuljeskelee ja hauskuuttaa alueella. Ylisfestarit on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestävät Tampereen yliopistollisen sairaalan kehitysvammahuollon ja psykiatrian toimialueet. Mukana järjestelyissä ovat kehitysvammahuollon asiakkaat, psykiatrian potilaat sekä runsas joukko vapaaehtoisia. Tänä vuonna festarit järjestetään jo 20. kerran. Lisätietoa täällä. Piirin hinnat: 3-11-vuotiaat 10 e, 12-vuotiaasta eteenpäin 20 e. Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

31.8. Peikkometsä (A)

Tampereen Nuoret Kotkat osallistuu lapsille suunnattuun Peikkometsä-tapahtumaan Hervanta-päivien yhteydessä Ahvenisjärven ympäristössä. Kotkien toimintapisteellä voi vierailla klo 10-13, tervetuloa! Talkoolaiset paikalle klo 8:30.

 

11.9.  Elämä lapselle -konsertti, Hartwall Arena, Helsinki, piirin retki (P)

Piirin retkelle mennään omalla bussilla ja palataan samana iltana. Elämä Lapselle kokoaa tänä vuonna yhteen upean esiintyjäjoukon sekä mahtavan kummitubettajatiimin, kun hyväntekeväisyyskonsertissa mukana ovat mm. Robin Packalen, JVG, Elastinen, Juha Tapio, Benjamin, ABREU, Arttu Lindeman sekä tubetähdet Pinkku Pinsku, Roni Back, Jaakko Parkkali, MiskaMH ja Roponen. Uusia julkistuksia tehdään aina syksyyn saakka. Lastenklinikoiden Kummien järjestämä Elämä Lapselle -konsertti tukee Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan toimintaa sekä lastentautien tutkimustyötä.

Retken hinta 40 €. 

 

13.9. Sirkus Finlandia (A)

Yhteinen retki tamperelaisten osastojen jäsenille klo 18.30 näytökseen. Lasten liput 10 e, aikuisten 20 e.

 

21.-22.9. Piirin vertsukoulutus, Kankaan Torppa, Urjala (P)

Vertsuille ja vertsuiksi aikoville, tänä vuonna noin 13-18 vuotta täyttäville tarkoitettu viikonloppukoulutus leirikeskuksessa Urjalassa. Ohjelma tarkentuu lähiaikoina. Hinta 15 €. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta paikkoja voi silti kysellä.

 

28.-29.9.   Nuorten Kotkien Luontoseikkailu (KKT) (L)

Elämyksiä ja uusia taitoja luonnosta! Kaikenikäisille sopiva seikkailu sijoittuu Kaakkois-Suomeen Repoveden kansallispuiston jyhkeisiin kalliomaisemiin, jossa kuljetaan pienissä joukkueissa. Majoitus on sisätiloissa Anjalan nuorisokeskuksessa. Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätietoa liiton sivuilla. Piirin hinta 50 €.

 

Tapahtuma_KKT_Face

 

4.-6.10.   Keskusliiton vertsu- ja vapaaehtoiskoulutus (L)

Tapahtuma on tarkoitettu nuorille 13-18-vuotiaille vertaisohjaajille sekä aikuisille vapaaehtoisille. Valmistaudu seikkailemaan ympäri Helsinkiä Amazing Race -ohjelman mukaisesti ryhmissä. Tapahtuman teemana on demokratia ja teeman mukaiset tehtäväpaikat löytyvät jostain Helsingistä. Tule mukaan ainutlaatuiseen koulutusviikonloppuun, jossa ei istutakaan luokassa tai tehdä ryhmätöitä sisällä! Lisätietoa liiton sivuilla.

Piirin hinta 30 €. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tapahtuma_Amazing_Face

 

 

11.-13.10. Syysleiri (A)

Pienemmille tarkoitettu leiri Kangasalan Vahderpään leirikeskuksessa. Ohjelmassa askartelua, ulkoilua ja saunomista. Ilmoittautuminen aluejärjestön numeroon. Hinta 25 e

 

16.10. klo 16-19   Syysloman harrastepäivä (P)

Ohjelmassa on kiipeilyä, boulderointia ja trampoliinihyppyjä Kauppi Sports Centerissä. Kiipeily ja boulderointi on sallittu yli 7-vuotiaille, ja niissä minimipituus 130 cm. Hinta 15 €, ei sisällä tramppasukkia tai kiipeilykenkien vuokraa (3 €). Omilla puhtailla sisäpelikengillä on myös mahdollista kiipeillä. Ota juomapullo ja halutessasi omat eväät. Ilmoittautuminen on päättynyt. Hinta 15 €.

 

28.10. Aluejärjestön syyskokous (A)

Tampereen Nuoret Kotkat Aluejärjestö ry:n syyskokous pidetään ma 30.10. klo 18:00 Tampereen työväentalolla, kokoushupone Miinassa. Edustajille lähetetään erillinen kutsu.

 

 

30.10.  Piirijärjestön syyskokous (P)

Pirkanmaan Nuoret Kotkat Piirijärjestö ry:n syyskokous pidetään ke 30.10. klo 18.00 Viialan työväentalolla, Rientotie 3, Akaa. Syyskokouksessa päätetään piirijärjestön toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan puheenjohtaja, piirihallituksen jäsenet sekä toiminnantarkastajat vuodelle 2020. Osastojen kokousedustajille on tullut erillinen kutsu, mutta kaikki jäsenet ovat tervetulleita paikalle.

 

1.-3.11.  Halloween-leiri (P)

Kahden yön leiri Viialassa Halloween-tunnelmissa. Hinta 30 €. Lisätietoa tulossa. Ilmoittautuminen viimeistään 25.10.

 

10.11. Isänpäivälounas Hakapirtissä (A)

Hervannan kerhojen varainkeruutapahtuma. Ensimmäinen kattaus klo 11:30 ja toinen klo 14:00. Liput aikuisilta 15 €, 6-12-vuotiailta 10 €, alle 6-vuotiailta 6 €,  alle 4-vuotiaille maksuton. Varaukset aluejärjestön numerosta 050 587 0167.

 

14.12.               Piirin kylpyläretki Caribia, Turku (P)

Päivän retki Turkuun Caribia-kylpylään sisältää tilausbussimatkan, kylpylän sisäänpääsyn ja buffetlounaan kylpylässä. Matkareitti kulkee muutaman pysäkin kautta niin, että lähtö Tampereelta on noin klo 10 ja kylpyläpäivän jälkeen ollaan Tampereella noin klo 19. Hinnat: alle 4-vuotiaat 20 €, 4-14-vuotiaat 25 €, 15-18-vuotiaat 30 €, sitä vanhemmat 35 €. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.11.

 

3.1.2020 klo 18 Soriferia-esitys, Sorin sirkus

Tietoa esityksestä täällä. Piirin hinnat: alle 15-vuotiaat ja opiskelijat 15 €, muut 25 €. Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Kesällä 2020

14.-17.6.2020 Kansainvälinen leiri Barcelonassa, Espanjassa (A)

Leirin hinnaksi arvioidaan 250-370 €. Lentoliput varataan syyskuussa. Ilmoittautuminen aluejärjestön numeroon ennen sitä, mieluiten soittamalla.