Tapahtumakalenteri

Vuonna 2021 tapahtuu

Huomioimme toiminnassamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyä koskevat ohjeet. Kaikki tapahtumat järjestetään turvallisesti. Osallistujat saavat turvallisen toiminnan ohjeet ennen tapahtumaa. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia. 

Huom: tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti! Ilmoittautumiset omaan osastoon tai piirin toimistolle pirkanmaa (at) nuoretkotkat.fi .

Kerhoja kokoontuu mm. Hakametsässä, Hervannassa, Kangasalla, Pirkkalassa ja Viialassa. Ohjelmassa on ainakin kokkikerho ja torstaisin kokoontuva askartelukerho. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtumat, retket ja leirit:

Peruutuksiin sovelletaan Nuorten Kotkien Keskusliiton ilmoittautumis- ja matkustusohjesääntöä. Kuitenkin toistaiseksi sairastumisen vuoksi tehdyistä osallistumisen peruutuksista emme veloita peruutuskuluja.  Hinnat ovat Nuorten Kotkien jäsenhintoja.

L = keskusliiton tapahtuma, P = Pirkanmaan piirin tapahtuma, A = Tampereen Nuorten Kotkien tapahtuma, tarkoitettu tamperelaisten osastojen jäsenille

 

12.6. klo 11-15 Toimintapäivä Ellivuoressa (P)

Tule kokeilemaan kesäisiä ulkolajeja! Valikoimassa kiipeily, maastopyöräily, melonta ja minigolf. Klo 14 syömme yhteisen buffetlounaan. Tapahtumapaikka on Ellivuori Sastamalassa. Paikalle kuljetaan yhteiskuljetuksella osastoittain. Jos sinulla on vaikeuksia kyydin kanssa, kysy osastostasi tai laita sähköpostia pirkanmaa@nuoretkotkat.fi . Ilmoittautumiset omaan osastoon, muistathan ilmoittaa ruokavaliotietosi ja allergiasi. Hinta lapsilta 15 € ja aikuisilta 20 € sisältää lajikokeilut, lounaan ja matkat. Ilmoittautuminen viimeistään 3.6. 

13.6. Hugopark (A)

17.6. Kaanaan ajokisat (A)

4.7. Viikinsaaren retki (A)

12.-14.7. Piirin vertsukoulutus, Kankaan Torppa (P)

Vertsujen oma tapahtuma, jossa opitaan vertsuna toimimisesta ja pidetään hauskaa yhdessä. Tapahtumasta on mahdollista jatkaa suoraan piirin kesäleirille 14.-18.7. (erillinen hinta). Vertsukoulutuksen hinta 20 € sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen. Ilmoittautuminen viimeistään 28.6.

14.-18.7. Piirin kesäleiri, Kankaan Torppa (P)

Kesän parhaat leirimeiningit! Jäsenhinta 50 €. Ilmoittautuminen viimeistään 28.6.

19.-22.7. Alueen kesäleiri Vähäsilta, Teisko (A)

4.-6.8. Ahvenanmaan retki (A)

6.-8.8. Liiton vertsukoulutus ja nuorisokongressi, Kankaan Torppa, Urjala (L) HUOM: aika siirtynyt keväältä

Tapahtuma on tarkoitettu 12-17-vuotiaille. Teemana on leikki ja ryhmän ohjaaminen. Vertsukoulutuksen lisäksi tapahtumassa järjestetään nuorisokongressin liveosuus. Nuorisokongressissa kehitetään Nuorten Kotkien toimintaa ja valitaan uudet nuorisoedustajat Nuorten Kotkien edustajistoon. Piirin hinta on 25 euroa.  Lisätietoa keskusliiton sivuilla. Ilmoittaudu viimeistään 31.7.

Vertsukoulutus ja Nuorisokongressi 6.-8.8. Kuvassa lapsia ja nuoria leikkimässä yhdessä.

3.8. Syyskauden alkajaiset: Minigolf (P)

Golfataan Tampereella Koulukadun ratagolfkentällä. Hinta 5 € lapsilta ja 10 € aikuisilta sisältää golfauksen ja välipalan. Tarkempi kellonaika tulossa. Ilmoittautuminen viimeistään 26.7.

21.8. Ellivuoren retki, kiipeilyä (A)

22.8. Ohjaajakoulutus: Turvallisuus ja ensiapu, Kankaan Torppa (P)

Koulutuksen teemana on turvallisuus. Perehdytään uuteen turvallisuusoppaaseen ja opitaan ensiapua. Tilaisuuteen sisältyy lounas. Lisätietoa tulossa. Ilmoittautuminen viimeistään 13.8.

28.-29.8. Kotkapäivät, Turku (L) HUOM: Aika siirtynyt toukokuulta

Kotkapäiviä, vuoden päätapahtumaa, vietetään kuuluisan Aurajoen rantamilla. Forum Marinum on merenkulun erikoismuseo, jossa voit todeta, kuinka hauskaa museossa voi olla. Rantaan ovat kiinnittyneinä myös Suomen Joutsen, merivoimien alukset Karjala ja Keihässalmi sekä risteilylaiva Bore, jossa majoitumme Kotkapäivien aikana. Lauantai-iltana järjestetään laivalla myös ohjelmallinen illanvietto. Haluatko esiintymään laivan estradille? Sunnuntaipäivän vietämme tutustumalla muihin Turun kohteisiin eri-ikäisille sopivilla kierroksilla.

Viikonloppu sisältää paljon nähtävää ja koettavaa! Osan ajasta käytämme miettimällä, mitä meitä ympäröiville merille kuuluu ja miten meistä jokainen voi edistää mertensuojelua. Piirin jäsenhinta 50 €. Ilmoittaudu viimeistään 4.8. Tietoa tapahtumasta keskusliiton sivuilla. 

elokuu Kotkapaivat_Face

10.-12.9. Vertsu- ja ohjaajakoulutus (L)

Syksyn 2021 vertsu- ja ohjaajakoulutuksen teemat ovat luonto- ja elämystoiminta ja turvallisuus. Koulutuksen hinta sisältää matkat, ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Koulutus järjestetään Nuorisokeskus Anjalassa Kouvolassa. Anjalassa on vahvaa osaamista luontotoiminnasta ja seikkailukasvatuksesta. Lisätietoa tapahtumasta keskusliiton sivuilla. Piirin hinta 25 €. Ilmoittaudu 18.8.2021 mennessä!

Vertsukurssi_Mainosmalli_vaaka_2 (1)

noin 15.9. Elämä lapselle -konserttimatka (P)

Lisätietoa tulossa!

20.10. Syysloman harrastepäivä: Kauppi Sports Center (P)

Lisätietoa tulossa!

26.10. Piirin syyskokous (P)

Lisätietoa tulossa!

29.-31.10. Halloween-leiri, Viiala (P)

Lisätietoa tulossa!

20.11. Kylpyläretki Serena, Espoo (P)

Lisätietoa tulossa!