Tapahtumakalenteri

Vuonna 2021 tapahtuu

Huomioimme toiminnassamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyä koskevat ohjeet. Kaikki tapahtumat järjestetään turvallisesti. Osallistujat saavat turvallisen toiminnan ohjeet ennen tapahtumaa. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia. 

Huom: tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti! Ilmoittautumiset omaan osastoon tai piirin toimistolle pirkanmaa (at) nuoretkotkat.fi .

Kerhoja kokoontuu mm. Hakametsässä, Hervannassa, Kangasalla, Pirkkalassa ja Viialassa. Ohjelmassa on ainakin kokkikerho ja torstaisin kokoontuva askartelukerho. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtumat, retket ja leirit:

Peruutuksiin sovelletaan Nuorten Kotkien Keskusliiton ilmoittautumis- ja matkustusohjesääntöä. Kuitenkin toistaiseksi sairastumisen vuoksi tehdyistä osallistumisen peruutuksista emme veloita peruutuskuluja.  Hinnat ovat Nuorten Kotkien jäsenhintoja.

L = keskusliiton tapahtuma, P = Pirkanmaan piirin tapahtuma, A = Tampereen Nuorten Kotkien tapahtuma, tarkoitettu tamperelaisten osastojen jäsenille

 

28.4. Vähäsillan leirikeskuksen talkoopäivä (A)

29.4. Tampereen kerhokauden päättäjäiset, Reipin tila ja museoalue, Pirkkala (A)

Kerhoissa käyneet lapset maksutta, aikuiset 10 €. Ilmoittautumiset aluejärjestön puhelimeen.

15.5. Hugopark ja Ahveniston maauimala (A)

17.5. klo 17-20 Hohtokeilailu (P)

Kevään lopuksi keilailemme yhdessä Tampere Areenan Kaatopaikalla. Keilaamisen jälkeen mennään yhdessä hampurilaisille. Hinta 5+5 € (keilaaminen ja ruokailu). Ilmoittaudu viimeistään 9.5.

11.-13.6. Retki Tukholmaan (P)

Lisätietoa tulossa!

13.6. Viikinsaaren retki (A)

17.6. Kaanaan ajokisat (A)

14.-18.7. Piirin kesäleiri, Kankaan Torppa (P)

Kesän parhaat leirimeiningit! Jäsenhinta 50 €. Lisätietoa tulossa.

19.-22.7. Alueen kesäleiri Vähäsilta, Teisko (A)

4.-6.8. Ahvenanmaan retki (A)

6.-8.8. Liiton vertsukoulutus ja nuorisokongressi, Kankaan Torppa, Urjala (L) HUOM: aika siirtynyt keväältä

Tapahtuma on tarkoitettu 12-17-vuotiaille. Teemana on leikki ja ryhmän ohjaaminen. Vertsukoulutuksen lisäksi tapahtumassa järjestetään nuorisokongressin liveosuus. Nuorisokongressissa kehitetään Nuorten Kotkien toimintaa ja valitaan uudet nuorisoedustajat Nuorten Kotkien edustajistoon. Piirin hinta on 25 euroa.  Lisätietoa keskusliiton sivuilla. Ilmoittaudu viimeistään 31.7.

Vertsukoulutus ja Nuorisokongressi 6.-8.8. Kuvassa lapsia ja nuoria leikkimässä yhdessä.

6.8. Yhteistyötapahtuma Pinskujen kanssa (P)

Lisätietoa tulossa!

vko 31 Syyskauden alkajaiset: Minigolf

Lisätietoa tulossa!

21.8. Ellivuoren retki, kiipeilyä (A)

22.8. Ohjaajakoulutus: Ensiapu, Kankaan Torppa (P)

Lisätietoa tulossa!

28.-29.8. Kotkapäivät, Turku (L) HUOM: Aika siirtynyt toukokuulta

Kotkapäiviä, vuoden päätapahtumaa, vietetään kuuluisan Aurajoen rantamilla. Forum Marinum on merenkulun erikoismuseo, jossa voit todeta, kuinka hauskaa museossa voi olla. Rantaan ovat kiinnittyneinä myös Suomen Joutsen, merivoimien alukset Karjala ja Keihässalmi sekä risteilylaiva Bore, jossa majoitumme Kotkapäivien aikana. Lauantai-iltana järjestetään laivalla myös ohjelmallinen illanvietto. Haluatko esiintymään laivan estradille? Sunnuntaipäivän vietämme tutustumalla muihin Turun kohteisiin eri-ikäisille sopivilla kierroksilla.

Viikonloppu sisältää paljon nähtävää ja koettavaa! Osan ajasta käytämme miettimällä, mitä meitä ympäröiville merille kuuluu ja miten meistä jokainen voi edistää mertensuojelua. Piirin jäsenhinta 50 €. Ilmoittaudu viimeistään 4.8. Tietoa tapahtumasta keskusliiton sivuilla. 

elokuu Kotkapaivat_Face

28.8. Päiväretki Helvetinjärvelle (P)

Lisätietoa tulossa!

aika vahvistamatta: Kulttuuritapahtuma, esim. teatteri (P)

10.-12.9. Vertsu- ja ohjaajakoulutus (L)

Syksyn 2021 vertsu- ja ohjaajakoulutuksen teemat ovat luonto- ja elämystoiminta ja turvallisuus. Koulutuksen hinta sisältää matkat, ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Koulutus järjestetään Nuorisokeskus Anjalassa Kouvolassa. Anjalassa on vahvaa osaamista luontotoiminnasta ja seikkailukasvatuksesta. Lisätietoa tapahtumasta keskusliiton sivuilla. Piirin hintapäätös tulossa. Ilmoittaudu 18.8.2021 mennessä!

Vertsukurssi_Mainosmalli_vaaka_2 (1)

noin 15.9. Elämä lapselle -konserttimatka (P)

Lisätietoa tulossa!

20.10. Syysloman harrastepäivä: Kauppi Sports Center (P)

Lisätietoa tulossa!

26.10. Piirin syyskokous (P)

Lisätietoa tulossa!

29.-31.10. Halloween-leiri, Viiala (P)

Lisätietoa tulossa!

20.11. Kylpyläretki Serena, Espoo (P)

Lisätietoa tulossa!