Tapahtumakalenteri

Vuonna 2022 tapahtuu

Huomioimme toiminnassamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyä koskevat ohjeet. Kaikki tapahtumat järjestetään turvallisesti. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia. 

Huom: tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti! Ilmoittautumiset omaan osastoon tai piirin toimistolle pirkanmaa(at)nuoretkotkat.fi. Lisätietoja tapahtumista voi kysyä sähköpostitse tai puhelimitse 045 895 5895.

Kerhoja kokoontuu mm. Hakametsässä, Hervannassa, Kangasalla, Pirkkalassa ja Viialassa. Ohjelmassa on ainakin kokkikerho ja torstaisin kokoontuva askartelukerho. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtumat, retket ja leirit:

Peruutuksiin sovelletaan Nuorten Kotkien Keskusliiton ilmoittautumis- ja matkustusohjesääntöä. Kuitenkin toistaiseksi sairastumisen vuoksi tehdyistä osallistumisen peruutuksista emme veloita peruutuskuluja.  Hinnat ovat Nuorten Kotkien jäsenhintoja.

L = keskusliiton tapahtuma, P = Pirkanmaan piirin tapahtuma, A = Tampereen Nuorten Kotkien tapahtuma, tarkoitettu tamperelaisten osastojen jäsenille

7.5. Savipaja arkastelua (A)

Vehmaisten Savipaja, paikalle saavutaan omilla tai kimppakyydeillä. Ohjelmassa savitöiden tekmistä. Paikalla välipala (sämpylä). Ensimmäinen ryhmä klo 9-11 ja mahdollisesti toinen ryhmä 11.30-13.30, jos ensimmäinen täyttyy. Osallistumismaksu 15€. Ilmoittautuminen 1.5. mennessä.

21.-22.5. Nuorten Kotkien Luontoseikkailu (KKT) (L/P)

 

Koko perheelle sopiva lastentapahtuma Nuorten Kotkien luontoseikkailu järjestetään 21.-22.5.2022 Ritajärven luonnonsuojelualueen keväisissä maisemissa Pirkanmaalla. Ritajärven upean vanhan metsän siimeksessä ja erämaajärvien rannoilla kelpaa seikkailla. Pirkanmaan piirin osallistujahinta 50€.

Luvassa on tuttuun tapaan hauskojen, kaiken ikäisille sopivien rastitehtävien suorittamista ryhmissä, yhdessäoloa ja luonnosta nauttimista. Tapahtuman hintaan kuuluvat ohjelma, matkat, majoitus ja ruokailut. Luontoseikkailun majoitus ja sunnuntain ohjelma järjestetään Sorjan kesäsiirtolassa. Majoittuminen tapahtuu pääasiassa kerrossängyissä makuusaleissa. Myös omassa teltassa majoittuminen on mahdollista. Lauantaina tarjotaan lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Sunnuntaina tarjolla on aamupala, lounas ja pitkänmatkalaisille matkaeväät. Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Ilmoittautumiset viimeistään 26.4. pirkanmaa(at)nuoretkotkat.fi tai 045 895 5895/Leevi. Tapahtuma järjestetään Pirkanmaan Nuorten Kotkien ja keskusliiton yhteistyönä. Jos haluat mukaan tapahtumaa järjestämään, olethan yhteydessä!

30.5. Kevätkeilaus Kaupin keilahalli, Tampere. (P)

Perinteinen kevätkeilaus 17.30 alkaen! Osallistujahinta 10€/osallistuja. Hintaan sisältyy tunnin keilaus, keilauskengät ja ruokailu (kana/makkarakori). Ilmoittautumiset viimeistään 23.5. omaan osastoosi tai piiriin. Ilmoittautumisen yhteydessä olisi hyvä mainita myös ruokavaihtoehto.

10.-12.6. Retki Tukholmaan (P)

Risteillään Tukholmaan, jossa vietetään kesäinen päivä tutustumalla mm. Abba-museoon! Laiva lähtee Helsingistä perjantaina 10.6. klo 17.30 ja palaa Helsinkiin klo 10.10 sunnuntaina 12.6. Retkihintaan sisältyy 4 hengen hytti, yhteisbussi kotimaassa, ruokailut laivalla (illallinen, aamupala, illallinen, aamupala), lippu Abba-museoon ja vesibussimatka Tukholmassa. Osallistujahinnat alle 12-vuotiaat 60€, 12- 17-vuotiaat 80€, aikuiset 150€. Muille kuin piirin jäsenille +30€ Ilmoittauduthan viimeistään 2.5. omaan osastoosi tai piiriin.

19.6. Retki Viikinsaareen (A)

Lähtö alarannasta (Laukontori) laivalla kello 10. Ohjelmassa GPS-suunnistusta, kenttälounas ja uintia. Osallistumismaksu aikuiset 20€, lapsiet 10€. Ilmoittautuminen 12.6. mennessä.

4.-7.7. Kesäleiri (A)

Toivontalo, Pirkkala. Ohjelmassa arkastelua, leikkejä, ulkoilua, saunomista ja uimista. Osallistumismaksu sisältää ruokailut ja ohjelman. Osallistumismaksu 40€. Ilmoittautuminen 27.6. mennessä.

13.7.-17.7. Piirin kesäleiri (P)

Kankaan Torppa, Urjala.Leirin valmistelu on käynnissä, jos haluat vaikuttaa esim. ohjelmaan, ole yhteydessä! Osallistujahinta koko leiri 50€, päiväosallistujat 10€/päivä. Muille kuin jäsenille 80€ ja 16€/päivä.

2.-4.8. Ahvenanmaan leiri (A)

Risteily Turusta Marienhamniin. Majoitutaan Djurviks Gästgård -mökeissä. Vierailu postimuseossa ja Mariepad -kylpylässä. Paluu risteilyllä. Bussikuljetus Tampereelta laivaan ja paikanpäällä. Ruokailut ja ohjelma sisältyvät osallistumismaksuun.

Osallistumismaksu 200€ aikuisilta, 70€ lapsilta. Ilmoittautuminen 15.6. mennessä.

7.8. Koko kaupungin Vinski -teatteriesitys, Tampereen Komediateatteri (P)

Esitys alkaa 16.00.

’’Hömpstadin kaupungissa vietetään seesteisiä kesäpäiviä. Kukin asukas elää
yllätyksetöntä elämäänsä. Päivät ovat jopa niin tavallisia, että eräänä päivänä nuoriherra
Vinski päättää mennä ostamaan ajankulukseen näkymättömyyspulveria.’’

Osallistujahinta lapset/opiskelijat 15€, aikuiset 20€. Ilmoittautua kannattaa mahdollisimman pian, jotta
varmistat lippusi esitykseen! 

27.8. Huvipuistoretki, Powerpark (P)

Kesän lopettava huvipuistoretki Powerparkkiin! Lähtö lauantaina aamulla ja paluu illalla. Osallistujahinnat MINI-rannekkeella (alle 130cm) 35€, MAXI-rannekkeella (yli 150cm) 50€, ilman ranneketta 25€. Hintaan sisältyy kuljetukset,
ranneke ja ateriaseteli. Ilmoittautumiset viimeistään 15.8. omaan osastoosi tai piiriin