Tapahtumakalenteri

Vuonna 2020 tapahtuu

Huom: tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti! Ilmoittautumiset omaan osastoon tai piirin toimistolle pirkanmaa (at) nuoretkotkat.fi . Huomioimme toiminnassamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyä koskevat ohjeet. 

Kerhoja kokoontuu mm. Hakametsässä, Hervannassa, Kangasalla, Pirkkalassa ja Viialassa. Ohjelmassa on ainakin kokkikerho ja askartelukerho. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Tapahtumat, retket ja leirit:

Huom. Peruutuksiin sovelletaan Nuorten Kotkien Keskusliiton ilmoittautumis- ja matkustusohjesääntöä. Hinnat ovat Nuorten Kotkien jäsenhintoja.

L = keskusliiton tapahtuma, P = Pirkanmaan piirin tapahtuma, A = Tampereen Nuorten Kotkien tapahtuma, tarkoitettu tamperelaisten osastojen jäsenille

 

27.6. klo 10-> Reipin maatilan vierailu ja rantasauna, Pirkkala (A)

Vierailulla tutustutaan maatilan eläimiin, syödään hampurilaisateria ja jos rantasauna on auki, niin saunotaan, uidaan ja syödään välipalaa grillipaikalla. Paikalle saavutaan omilla tai kimppakyydeillä. Ilmoittautuminen 19.6. mennessä aluejärjestön puhelimeen.

 

5.7. Viikinsaaren retkipäivä, Tampere (A)

Matkustetaan laivalla alarannasta (Laukontorilta) kello 10 Viikinsaareen. Perillä tutustutaan saaren luontopolkuun, jonka jälkeen syödään brunssi ravintola Viikinsaaressa. Tämän jälkeen saunotaan ja uidaan, ja mahdollisesti syödään välipala saunarannassa. Ilmoittautuminen 19.6. mennessä aluejärjestön puhelimeen.

 6.-10.7. Piirin kesäleiri, Kankaan torppa, Urjala (P)

Kesän paras viikko! Neljän yön leirillä on tiedossa pelejä ja leikkejä, askartelua ja uimista, kavereita ja leiritunnelmaa…  Piirin hinta 50 €. Ilmoittaudu viimeistään 20.6.

kesäleiri2020

 

 

 13.-16.7. Toivontalon kesäleiri, Pirkkala (A)

Leiri alkaa 13.6. klo 12 ja päättyy 16.7. klo 12. Ohjelmassa perinteinen kesäleiri (mm. leikkejä, askartelua ja uimista). Paikalle saavutaan omilla tai kimppakyydeillä. Ilmoittautuminen 6.7. mennessä aluejärjestön puhelimeen.

 

8.-9.8. Kesäretki Helsinkiin: Linnanmäki + Suomenlinna (P) Huom: Siirtynyt kesäkuulta

Kesä huipentuu yhteiseen yhden yön retkeen Helsinkiin. Lauantaina pääsemme huvittelemaan Linnanmäelle ja sunnuntaina tutustumme monipuoliseen ja mielenkiintoiseen Suomenlinnaan. Matkat kuljemme omalla tilausajobussilla ja majoitumme Kokouskeskus Kiljavanrannassa.  Retken hinta on alle 18-vuotiailta 80 euroa ja yli 18-vuotiailta 100 euroa. Matkan hinta sisältää ruokailut, majoituksen, kuljetukset, Linnanmäen rannekkeen ja myöhemmin tarkentuvat Suomenlinnan kohteiden sisäänpääsyt. Niiltä osallistujilta, jotka eivät ota Linnanmäen ranneketta, vähennetään hinnasta vielä 35 euroa; huvipuiston sisäänpääsy on maksuton.   Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.7.

Kesäretki Helsinkiin 2020

6.8. klo 13-18 Tapahtuma matalan kynnyksen harrastamisesta, Laikun lavan puistoalue, Tampere.

Nuoret Kotkat osallistuu ja esittelee toimintaansa.

 

14.-16.8. Marttisen isojen kotkien leiri, Virrat (A)

Lähtö perjantaina klo 17 jälkeen. Ohjelmassa suplautailua, yläköysirata ja kirkkovenesoutua. Suosittelemme taphatumaa 10-17-vuotiaille. Ilmoittautuminen 1.8. mennessä aluejärjestön puhelimeen.

 

21.-23.8. Liiton vertsukoulutus, Kankaan torpan leirikeskus, Urjala (L)

Maaliskuulta siirtynyt 13-17-vuotiaille tarkoitettu valtakunnallinen koulutus. Aiheena on viestintä monissa muodoissaan vaikuttamisviestinnästä YouTube-sisältöön. Lisätietoa täällä.  Piirin jäsenhinta 20 € sisältää matkat, ohjelman, ruokailut perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen sekä majoituksen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 5.8.

Annamakerron_2

 

 

29.8. Hervannan Peikkometsä, Ahvenisjärvi, Hervanta, Tampere (A)

Hervantapäivän yhteydessä Ahvenisjärven ympäristössä järjestettävä tapahtuma. Kotkat ovat perinteisellä paikalla lettupannujen ja pelipisteiden kanssa. Kysy ohjaajalta lisätietoa.

 

4.9. klo 18 Sirkus Finlandia, Eteläpuisto, Tampere (A)

Olemme varanneet 40 lippua ja katsomme, toteutuuko sirkus (joka on yli 500 hengen tapahtuma). Liput jaetaan sirkuksen edessä (läheisyydessä) ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen 4.8. mennessä tekstiviestillä aluejärjestön puhelimeen.

 

noin 9.9. Elämä lapselle -konserttimatka Helsinkiin (P)

(Jos konsertti järjestetään tänä vuonna!) Piirin retkelle mennään omalla bussilla ja palataan samana iltana. Elämä Lapselle kokoaa yhteen upean esiintyjäjoukon sekä mahtavan kummitubettajatiimin. Lastenklinikoiden Kummien järjestämä Elämä Lapselle -konsertti tukee Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan toimintaa sekä lastentautien tutkimustyötä. Lisätietoa tulossa!

 

12.9. Helvetinjärven retki, Ruovesi (P)

Upeita maisemia ja luontoelämyksiä kansallispuistossa. Lisätietoa tulossa!

 

Syyskuu: Maauimala, Tampere (A)

Aika tarkentuu lähempänä. Ohjelmassa maauimalassa uintia ja sämpyläevästely. Ennakkoilmoittautuminen omalle ohjaajalle tai aluejärjestön numeroon.

 

25.-27.9. Nuorisokongressi ja ohjaajakoulutus, Nuorisokeskus Marttinen, Virrat (L)

Nuorisokongressi on Nuorten Kotkien vaikuttamisfoorumi nuorille. Mukaan ovat tervetulleita Nuorten Kotkien 13-17-vuotiaat jäsenet. Nuorisokongressissa kehitetään Kotkatoimintaa ja nostetaan esiin kehitettäviä asioita ympäri Suomea sekä valitaan neljä nuorisoedustajaa, jotka tekevät yhteistyötä lasten ja muiden nuorten kanssa ja toimivat siltana lasten, nuorten ja edustajiston välillä. Ohjaajakoulutuksen teemoina ovat uusien ohjaajien koulutus, sekä kaikille ohjaajille suunnatut yhdenvertaisuus ja erityisryhmät kotkatoiminnassa ja osallisuutta lisäävät menetelmät -koulutukset. Ohjaajakoulutus on toiminnallinen ja innostava kokonaisuus kaikille ohjaajille ensikertalaisesta konkariin! Piirin jäsenhinta 30 € sisältää matkat, ohjelman, ruokailut perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen sekä majoituksen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.9.!

Nuorisokongressi ja ohjaajakoulutus_piirit_kotisivu

9.-11.10. Aluejärjestön syysleiri (A)

Lisätietoa tulossa!

 

14.10. Syysloman keilaus (P)

Keskellä syyslomaa päästään yhdessä keilaamaan ja hampurilaisille. Hinta 5+5 euroa (keilaus + ruokailu) valintasi mukaan. Lisätietoa tulossa osastoihin. Ilmoittaudu viimeistään 7.10.

 

20.10. klo 18 Piirin syyskokokous, Tampereen työväentalo (P)

Edustajille tulee erillinen kutsu. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kokousta.

 

31.10.-1.11. Halloween-leiri, Kumpula, Viiala (P)

Suosittu kahden yön leiri karmivan hauskoissa tunnelmissa. Ilmoittaudu ajoissa, sillä tämä leiri tulee täyteen! Lisätietoa tulossa!

 

14.11. Retki Samotti-savipajalle (A)

Lisätietoa tulossa!

 

21.11. Kaupunkisuunnistus (A)

Lisätietoa tulossa!

 

26.11. Kerhokauden päättäjäiset, HopLop (A)

Lisätietoa tulossa!

 

5.12. Kylpyläretki Eden-kylpylään Nokialle (P)

Lisätietoa tulossa, laita jo aika kalenteriin!

 

5.12. Tampere-talon myyjäiset (A)

Osallistutaan myymällä itsetehtyjä leivonnaisia, käsitöitä ja askarteluja.

 

?.12. Sorin Sirkus (A)

Lisätietoa tulossa!

 

?.12. Särkänniemen talvipäivä (A)

Lisätietoa tulossa!