Tapahtumakalenteri

Vuonna 2021 tapahtuu

Huomioimme toiminnassamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyä koskevat ohjeet. Kaikki tapahtumat järjestetään turvallisesti. Osallistujat saavat turvallisen toiminnan ohjeet ennen tapahtumaa. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia. 

Huom: tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti! Ilmoittautumiset omaan osastoon tai piirin toimistolle pirkanmaa (at) nuoretkotkat.fi .

Kerhoja kokoontuu mm. Hakametsässä, Hervannassa, Kangasalla, Pirkkalassa ja Viialassa. Ohjelmassa on ainakin kokkikerho ja torstaisin kokoontuva askartelukerho. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtumat, retket ja leirit:

Peruutuksiin sovelletaan Nuorten Kotkien Keskusliiton ilmoittautumis- ja matkustusohjesääntöä. Kuitenkin toistaiseksi sairastumisen vuoksi tehdyistä osallistumisen peruutuksista emme veloita peruutuskuluja.  Hinnat ovat Nuorten Kotkien jäsenhintoja.

L = keskusliiton tapahtuma, P = Pirkanmaan piirin tapahtuma, A = Tampereen Nuorten Kotkien tapahtuma, tarkoitettu tamperelaisten osastojen jäsenille

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Lisaa-otsikko.png

20.10. klo 15-17 Syysloman harrastepäivä, Kauppi Sports Center (P)

Syyslomalla pääsee pomppimaan! Pompimme trampoliineilla kaksi tuntia. Hinta 10 euroa jäseniltä, muilta 20. Ilmoittaudu viimeistään 12.10. osastoosi tai pirkanmaa(at)nuoretkotkat.fi. Lisätietoja 045 895 5895/ Leevi.

26.10. Piirin syyskokous klo 18, Tampereen työväentalo (P)

Edustajille ja osastoille on tullut erillinen kokouskutsu. Kokouksessa päätetään tulevan vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä valitaan piirijärjestölle puheenjohtaja ja hallitus. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. Kokoukseen on mahdollista osallistua etänä (Teams). Ilmoitathan osallistumisestasi kokoustarjoilujen varalta.

5.-7.11. Halloween-leiri, Viiala (P)

Suosittu kahden yön leiri karmivan hauskoissa ja sopivan jännittävissä tunnelmissa. Ilmoittaudu ajoissa, sillä tämä leiri tulee täyteen! Hinta 25 euroa, ilmoittautuminen viimeistään 29.10.

20.11. Kylpyläretki Serena, Espoo (P)

Vauhdikas päivä veden parissa! Lapset 30e, aikuiset 40e. Sisältää kylpylälipun, matkat ja ruokailun.

5.12. Sorin Sirkus, Tampere (P)

Lisätietoa tulossa.